Ny hjemmesideNy hjemmeside


Langt om længe, kan vi endelig løfte sløret for vores ny hjemmeside.
Vi har arbejdet længe for at finde det rigtige udtryk, og vi håber naturligvis I bliver lige så glade for den som vi selv.

Hvad er ændret. Der er mange ting, som er ændret, og dog vil meget føles som tidligere. Siden er først og fremmest blevet bygget op i et såkaldt responsivt design. Det vil sige at siden tilpasser sig efter om du ser den på en mobiltelefon, ipad eller en computer. 

Forsiden. Når man først møder siden vil man forhåbentlig opleve den som relativt velkendt, med det store billede foroven som skifter løbende. Men lidt længere nede af siden vil man finde en masser billeder med tekst, som repræsenterer forskellige tilbud på klinikken. De er der som vejvisere til indholdet, og en form for appetitvækkere. Vi kan ikke vise alle klinikkens tilbud her, men vi udvælger selvfølgelig lidt, som vi føler kunne have jeres interesse. 

Menu og navigation. Hvis man ikke benytter sig vejviserne på forsiden, men gerne vil grave lidt dybere selv, kan man benytte den røde menu i øvre del af skærmbilledet, eller på mobiltelefonen i form af de tre sorte streger i øverste højre hjørne. Vil man se de behandling eller holdtræningstilbudene klikker man på det pågældende, og der foldes en liste ud, hvor man så vælger punktet man ønsker at læse mere om. Herefter kan man folde menupunktet ind igen, ved et nyt klik, så billedet ikke forstyrres af oversigten.  

Billeder. Vi har tilstræbt at bruge store billeder på siden, som giver jer et indtryk af de pågældende tilbud, så man har indtryk af hvad man går ind til. Det gjorde vi tildels også før, men vi synes at billederne kommer endnu mere til sin ret, i denne nye udformning.  

Vi håber, I bliver glade for den.  

På vegne af Nordthy Klinik for Fysioterapi 

Peter