Nye produkter; SporlasticSporlastic -  Tyske highend kvalitetsbandager

Kvalitetsprodukter. Nordthy Klinik for Fysioterapi forsøger altid at have de bedste produkter til tilrådighed,  og gerne have et lidt forskelligt udvalg. Så fremover forhandler vi udover DJO også tyske Sporlastic.

Sporlastic er et tysk highend kvalitetsprodukt, der siden 1970érne har produceret strikkede bandager. Deres sortiment er i dag markedets bredeste og dybeste.
Sporlastic er blandt de største leverandører af bandager i Tyskland og er den hurtigst voksende producent inden for branchen.Sortimentet dækker over ca. 1.000 varenumre, dækkende alt til knæ, fod, hånd, ankel, albue, special- produkter til børn og specialprodukter til neurologiske patienter.

Miljøvenligt. Sporlastic er produceret efter økotex 100standarden og indeholder ikke latex.
Silikonepelotterne m.m. er lavet af højkvalitets medicinsk silikone.Kompressionsklassen er kl. 2 (efter RAL-standarden), og strikkemetoden er den lige så velkendte 3D-strik samt den rynkefrie finish.Indvendige syninger er reduceret til et minimumved at pelotter mm. er limet indvendigt i produkterne. Produkterne er åndbare og anatomisk udformet for at give optimal komfort og proprioception.


International hjemmeside https://www.sporlastic.de/produkte/gesamt-sortiment