Bikefit - Nordthy Klinik for Fysioterapi ApS

BIKEFIT


Få lavet en professionel cykeltilpasning.

Hvis du har smerter, når du cykler, eller vil have mere ud af din træning, er professionel tilpasning af din cykel et must.

Mange gentagelser 

Cykling er generelt en meget sund sportsgren, hvor belastningen af de enkelte muskler og led er forholdsvis lille sammenlignet med kontaktsport som f.eks. fodbold. Men hvis de mange gentagelser under pedalarbejdet hele tiden foregår på fejlindstillet materiale opstår der over tid overbelastnings relaterede skader. De hyppigste skader er knæ, ryg og nakkeskader.

Præcisionsarbejde. 

Der måles med laserpointere på udvalgte anatomiske nøglepunkter for at give så præcis en justering af din cykelindstilling som muligt. Samtidigt udfyldes et skema, så du altid kan vende tilbage til din optimale position.

OPFØLGNING. Cirka en måned efter du har fået foretaget din bikefitting, vil jeg lave en kort opfølgning, for at klarlægge om dine ønsker til tilpasningen er blevet opfyldt.


UDEBLIVELSEGEBYR 500,- ved alle former for bikefit.

FysioterapeutJohn Fuglsang

 


LEVEL 1  BODY POSITIONING

Den grundlæggende bikefitting, hvor de alm. ting som sadelhøjde, sadel setback, styrhøjde/frempind længde bliver optimeret. Under fitting er der også stor fokus på dine klampers position. Alle disse parametre vil blive justeret og optimeret til netop dit behov.
En eliterytter kræver et meget anderledes setup af cyklen i forhold til en motionist, som cykler for det sociale aspekt. Uanset hvilken rytter du er, vil jeg tage netop dit behov alvorligt og lægge den samme ekspertise i din tilpasning.

PRIS for Level 1 Body Positioning af racer el. mtb. 1600 Kr.
varighed ca. 2 1/2 timer.

PRIS for Level 1 Body Positioning af tt/tri cykel 2100 Kr.
Varighed ca. 3 timer.

 

LEVEL 2 FOOT CORRECTION

Kan kun gennemføres efter man har fået foretaget Level 1 Body Positioning.

Uddybende fodkorrektion for dem der vil have mere ud af sin fitting og hvis man døjer med fodsmerter. En ekstra udgift man i mange tilfælde skal regne med under en level 2 tilpasning, er andre såler fra f.eks Formthotics, som giver det bedste grundlag for at optimere kraftoverførelsen gennem dine fødder.

PRIS for level 2 Foot Correction 1000 kr.
Varighed ca. 1 1/2 timer. 


Billeder venligst udlånt af Michael Nørgaard

Bikefit


Her har du mulighed for at sende en mail til os, hvis du er interesseret i at få lavet en professionel tilpasning af din cykel.