SKI TRÆNING


Torsdag 29. nov. kl. 16.30-17.30

Kom i form til skiferien. Forebyg skader og få mest ud af dagene på ski.

 

INFO AFTEN

Der er gratis og uforpligtende info aften om skitræningen, mandag d. 26 november kl 20.00 på klinikken. Tilmeld dig på denne side

Alle kan være med

Kom og træn frem mod årets skiferie, sammen med andre skiinteresserede, under professionel vejledning af fysioterapeut og skiinstruktør Peter Thorsager.

Der er ingen krav om at du skal være god på ski, eller løbe stærkt, for at være med. Det er yderst relevant at træne for både begyndere og mere erfarne skiløbere. 

Ski træning er styrke, udholdenhed og hygge

Træningen vil foregå som holdtræning, hvor vi vil få sved på panden og få styrket alle ski-musklerne, men samtidigt hygge os og få en sludder om sne og ski. Selv om det er holdtræning, vil der blive kigget efter alle så øvelserne tilpasses dit niveau. 

Bedre form

Træningen vil tilstræbe at få os i bedre form, så vi undgår trætheden midt på dagen og generelt kan få mest muligt ud af de få dage vi har på ski om året. Samtidigt med at vi kommer i bedre generel form er det naturligvis også vigtigt at vi træner de rigtige muskler for at forebygge de hyppigste ski-relaterede skader. 

Træn hjemme 

For at få bedst effekt ud af forløbet, vil I få udleveret øvelser, som I kan træne hjemme imellem træningerne på klinikken.

Medbring træningstøj du kan bevæge dig i, og gerne indendørssko. 

Pris 100,- per gang.

Vær opmærksom på at træningen er ikke er målrettet at træne et knæ eller en ryg op til at blive klar til at stå på ski igen, men er fokuseret på at komme i bedre form til at stå på ski.

Fysioterapeut Peter Thorsager

 


ANDRE RELEVANTE TILBUD      Knæhold
SKITRÆNING


Jeg vil gerne tilmelde mig skitræning, torsdage kl. 16.30 - 17.30.