INDLÆGSSÅLER


Special tilpassede indlægssåler til enhver sko. 


FORMTHOTICS


Formthotics er en meget effektiv metode til at forbedre funktionen i fødder og ben, dels ved at korrigere stilling og aflaste fodens strukturer. 

Koncept. Formthotics er et super godt New Zealandsk koncept med specialformede såler til dine sko. Helt kort, er en væsentlig forskel ved Formthotics deres fordybning ved hælen, som andre såler typisk ikke har. Hæl-fordybningen giver øget kontrol af hælen i skoen, og når hælen holdes stabilt har foden bedre arbejdsvilkår.

Historien bag. Som de fleste store opfindelser, var opdagelsen af Formthotics ret simpel. En læge gik langs stranden en dag og tænkte over, hvorfor så mange af hans patienter klagede over problemer i benet og foden.

Fortsat... Pludselig bemærkede han, at når hans bare fødder sank ned i det bløde sand, så formede de et støttende mærke (af hans fodaftryk). Det fik ham til at forstå, hvad der var årsag til hans patienters problemer

Svangstøtte sikrer at din fød er støttet i en neutral stilling, ved at støtte buen i  længde-, sideværts og tværgående retning under metatarsal knoglerne.

Hæl fordybningen skaber en tæt 3-dimensionel pasform om hælen, som hjælper med stødabsorbering og mindsker hælnedslag.

PRIS 775 KR.
Prisen er inkl. normal konsultations takst til tilpasning af sålen.

Se mere på deres internationale hjemmeside, www.formthotics.com
eller den danske forhandler, http://www.sportspharma.dk/Formthotics/.

SUPERSOLE


SUPERSOLE er føddernes svar på bøjlen til tænderne. Hvis du har skævheder i din krop, som skyldes en forkert fodstilling, kan de rettes op med et SuperSole behandlingsforløb, der garanteret både koster mindre og virker hurtigere, end du havde forestillet dig…

Stor grad af individuel tilpasning. Sålen er i udgangspunktet helt flad, hvorefter den opvarmes og formes efter netop din fods form og behov. 

 

PRIS 925,-
Prisen er inkl. normal konsultations takst til tilpasning af sålen.

Læs mere om konceptet på www.supersole.dk